Assortiment

Diverse kledij

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment diverse kledij die perfect is voor uiteenlopende taken op de werkvloer. Onze veelzijdige werkkledij omvat verschillende kledingstukken die comfortabel, duurzaam en functioneel zijn, geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen.

Of het nu gaat om kleding voor bouwvakkers, magazijnmedewerkers, technici of andere professionals, wij hebben de juiste kledij voor elke klus. Onze diverse kledij varieert van stevige werkbroeken en comfortabele shirts tot beschermende jassen en accessoires die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw werknemers.

Bij Metaalwaren Claerbout staat kwaliteit voorop. Al onze kledingstukken zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met aandacht voor comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Zo kunnen jouw werknemers met vertrouwen en gemak hun taken uitvoeren, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor diverse kledij die bijdraagt aan een comfortabele en productieve werkomgeving. Ontdek ons assortiment vandaag nog en kleed jouw team aan voor succes.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Artikelen 33-37 van 37

Van hoog naar laag sorteren
  1. ORIGINAL CLIP ELASTICS (2)
    Your price:
  2. MAX CLIP ELASTICS (4)
    Your price:

    Deze elastieken met klittenband zijn speciaal ontwikkeld voor de FENTO MAX. Wanneer je elastieken zijn versleten kun je ze gemakkelijk vervangen. Het zijn stevige en brede elastieken die om de kuit worden gebonden en dus hierdoor niet in je knieholte knellen.

    Lees verder
  3. FENTO KNIEBESCHERMER 400 PRO MAX(pr/paar)
    Your price:

    Duik in de wereld van comfortabel werken met de Fento 400 Pro Kniebeschermers, jouw betrouwbare partner in elke klus. Met een gewicht van slechts 974 gram zijn deze oranje-zwarte kniebeschermers een lichtgewicht toevoeging aan je werkuitrusting, ontworpen met zowel mannen als vrouwen in gedachten. De hoofdkleur oranje, gecombineerd met zwarte details, geeft deze kniebeschermers een opvallende, stijlvolle uitstraling. Maar het is niet alleen de kleur die deze Fento 400 Pro uniek maakt; hun ontwerp focust op het bieden van ongeëvenaard comfort en bescherming, waardoor je knieën gedurende de dag ondersteund en beschermd blijven. Bij langdurig gebruik op harde of oneffen oppervlakken zul je merken hoe essentieel een goede kniebeschermer is, en de Fento 400 Pro maakt alle verwachtingen waar.

    Lees verder
  4. MAX INLAYS
    Your price:

    Deze ademende inlay is speciaal ontwikkeld voor de FENTO MAX en is het geheim achter de ergonomie van deze specifieke kniebeschermer. Het zorgt namelijk voor de juiste drukverdeling over de knie en het onderbeen, wat knie- en rugklachten voorkomt. Wanneer de inlay van je FENTO MAX na veelvuldig gebruik is versleten en niet meer de juiste ergonomie biedt, hoef je enkel deze inlay te vervangen in plaats van de gehele kniebeschermer.

    Lees verder
  5. FENTO BOARD
    Your price:

    De FENTO BOARD is de nieuwste ergonomische kniebeschermer. Dit product is speciaal ontwikkeld voor extra mobiliteit: je bindt deze kniebeschermer niet om je knieën en door de hendel aan de bovenzijde kun je het gemakkelijk verplaatsen. De FENTO BOARD heeft het perfecte gewicht: licht genoeg zodat je je gemakkelijk verplaatst en zwaar genoeg zodat het niet beweegt tijdens het knielen en het niet wegwaait wanneer je het buiten gebruikt. Daarnaast is het slijtvast, ventilerend en bevat het een sterke antislip bodem en een breed oppervlak voor extra stabiliteit. Natuurlijk heeft de FENTO BOARD de ergonomie die je van ons gewend bent: de Ergonomic Wedge zorgt voor de juiste drukverdeling over het onderbeen, wat knie- en rugklachten voorkomt.

    Lees verder
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
Pagina
per pagina