Assortiment

Diverse kledij

Metaalwaren Claerbout biedt een uitgebreid assortiment diverse kledij die perfect is voor uiteenlopende taken op de werkvloer. Onze veelzijdige werkkledij omvat verschillende kledingstukken die comfortabel, duurzaam en functioneel zijn, geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen.

Of het nu gaat om kleding voor bouwvakkers, magazijnmedewerkers, technici of andere professionals, wij hebben de juiste kledij voor elke klus. Onze diverse kledij varieert van stevige werkbroeken en comfortabele shirts tot beschermende jassen en accessoires die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw werknemers.

Bij Metaalwaren Claerbout staat kwaliteit voorop. Al onze kledingstukken zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met aandacht voor comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Zo kunnen jouw werknemers met vertrouwen en gemak hun taken uitvoeren, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Vertrouw op Metaalwaren Claerbout voor diverse kledij die bijdraagt aan een comfortabele en productieve werkomgeving. Ontdek ons assortiment vandaag nog en kleed jouw team aan voor succes.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Artikelen 17-32 van 37

Van hoog naar laag sorteren
  1. Logo Riem Onze size 0458 Zwart
    Your price:
  2. Logo Pet Onze size 0404 Zwart
    Your price:
  3. Logo Pet Onze size 9504 Donker Blauw
    Your price:
  4. Kniebeschermers One Maat/taille 0604 yellow
    Your price:
  5. D30 Lite Kniebeschermer One  1400 Sans
    Your price:
  6. Vloerleggers Kniebeschermers One Maat/taille 0408 Black
    Your price:
  7. Ergonomic Kneepads One size 0604 HV Geel
    Your price:
  8. D3O ERGO KNIEBESCHERMERS ORANJE ONE SIZE
    Your price:
  9. XTR D3O  Kniebeschermers One Maat/taille0405 Black
    Your price:
  10. Hamerhouder One Maat/taille 0400 Black
    Your price:
  11. KNIESTUK FENTO 100 POCKET (pr/paar)
    Your price:

    Fento RBP10400-0033 kniebeschermers: Bescherm je knieën, blijf in beweging
    Zeg maar dag tegen die ouderwetse kniebeschermers die meer in de weg zitten dan dat ze helpen. Maak kennis met de Fento 100 Kniebeschermers, een staaltje innovatie dat comfort en bescherming perfect combineert. Met een gewicht van slechts 290 gram merk je amper dat je ze draagt, maar je knieën zullen je dankbaar zijn. Deze unisex wonders in grijs en oranje zijn niet alleen een statement op de werkvloer, maar ook een belofte aan jouw veiligheid en comfort. Niet te vergeten, ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat je lang kunt genieten van de voordelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over snel vervangen. Welkom in de wereld van Fento 100 Kniebeschermers, waar je knieën je niet langer beperken.

    Lees verder
  12. ORIGINAL ELASTIEK EXTRA STRAPS 200 (2)
    Your price:
  13. MAX ELASTIEK EXTRA STRAPS 400 (4)
    Your price:
  14. FENTO KNIEBESCHERMER 200 PRO ORIGINAL(pr/paar)
    Your price:

    Fento RBP10400-0060 kniebeschermers: Bescherm Jouw Knieën in Stijl
    Als je denkt aan de ideale mix van comfort, stijl en bescherming voor jouw knieën tijdens het klussen, dan springen de Fento 200 Pro Kniebeschermers er meteen uit. Met een oogstrelende oranje kleur die jouw werkoutfit net dat beetje extra flair geeft, zijn deze kniebeschermers niet alleen een lust voor het oog maar bieden ze ook de bescherming die je nodig hebt. De Fento 200 Pro, wegend slechts 600 gram, zijn een lichtgewicht oplossing om de druk op jouw knieën te verlichten. Deze unisex kniebeschermers zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van functionaliteit en stijl in hun werkgereedschap. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de Fento 200 Pro Kniebeschermers zullen ongetwijfeld een waardevolle toevoeging aan jouw uitrusting zijn.

    Lees verder
  15. PROTECTIVE COVERS (ORIGINAL + MAX)
    Your price:

    Deze beschermkappen zijn speciaal ontwikkeld voor de FENTO ORIGINAL en FENTO MAX en voorkomen dat er vuil, zand of grind tussen de kniebeschermer en de knie komt. Deze beschermkappen zijn los te bevestigen aan de FENTO ORIGINAL of de FENTO MAX.

    Lees verder
  16. ORIGINAL INLAYS
    Your price:

    Deze ademende inlay is speciaal ontwikkeld voor de FENTO ORIGINAL en is het geheim achter de ergonomie van deze specifieke kniebeschermer. Het zorgt namelijk voor de juiste drukverdeling over de knie en het onderbeen, wat knie- en rugklachten voorkomt. Wanneer de inlay van je FENTO ORIGINAL na veelvuldig gebruik is versleten en niet meer de juiste ergonomie biedt, hoef je enkel deze inlay te vervangen in plaats van de gehele kniebeschermer.

    Lees verder
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
per pagina