Assortiment

Doppensleutel

Ontdek onze collectie doppensleutels, essentiële gereedschappen voor het vast- en losdraaien van bouten en moeren in een breed scala aan toepassingen. Of je nu bezig bent met automobielreparaties, mechanisch onderhoud, of algemene klussen, onze doppensleutels bieden de veelzijdigheid en efficiëntie die je nodig hebt voor een succesvolle klus.

Ons assortiment omvat doppensleutels in verschillende maten en configuraties, zowel afzonderlijk verkrijgbaar als in handige sets. Elk stuk gereedschap is vervaardigd van hoogwaardig gehard staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid bij intensief gebruik.

Met onze doppensleutels kun je bouten en moeren met gemak vast- en losdraaien, terwijl het ontwerp van de sleutels zorgt voor een goede grip en krachtoverdracht tijdens het gebruik. Investeer vandaag nog in onze hoogwaardige doppensleutels en voltooi jouw klussen met precisie en efficiëntie. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte doppensleutels die passen bij jouw behoeften en projecten!

Tonen als Lijst Foto-tabel

Artikelen 17-23 van 23

Van hoog naar laag sorteren
  1. STEEKSLEUTEL SW 7
    Your price:
  2. STEEKSLEUTEL SW 8
    Your price:
  3. STEEKSLEUTEL SW 5
    Your price:
  4. STEEKSLEUTEL SW 6
    Your price:
  5. STEEKSLEUTEL SW 10
    Your price:
  6. STEEKSLEUTEL SW 13
    Your price:
  7. RATEL MINI 90 TANDEN 1/4" DR & 1/4 HEXIR103234
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
Pagina
per pagina