Assortiment

Houtboren

Welkom bij onze uitgebreide collectie accessoires voor houtboren, waar vakmanschap en precisie samenkomen om uw houtbewerkingsprojecten tot een succes te maken. Of u nu een ervaren timmerman bent of een hobbyist die graag met hout werkt, wij bieden een breed scala aan houtboren die voldoen aan al uw behoeften.

Onze houtboren zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om een ​​scherpe, nauwkeurige snede te garanderen bij elke toepassing. Of u nu gaten boort voor verbindingen, schroeven of decoratieve doeleinden, onze houtboren leveren consistente resultaten en minimaliseren splintering en scheuren.

Met verschillende soorten boren, zoals spiraalboren, Forstner-boren en speedboren, bieden wij de juiste gereedschappen voor elke houtbewerkingsklus. Of u nu werkt met zacht hout, hardhout of samengestelde materialen, onze houtboren leveren de kracht en precisie die u nodig heeft voor nauwkeurige en professionele resultaten.

Blader door ons assortiment en ontdek een breed scala aan maten en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met snelle verzending en uitstekende klantenservice zorgen wij ervoor dat u snel aan de slag kunt met uw houtbewerkingsprojecten. Kies voor kwaliteit, kies voor precisie - kies voor onze hoogwaardige houtboren voor al uw houtbewerkingsbehoeften.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Artikelen 49-60 van 60

Van hoog naar laag sorteren
  1. Slangenboor 30 x 230 mm
    Your price:
  2. SWP SET 5 STUKS
    Your price:
  3. Speedboor EXTREME 26x406mm
    Your price:
  4. SLANGENBOREN SET SB CE/6-SET
    Your price:
  5. HOUTBOORBIT  HS D3/25 1/4 HIQ
    Your price:
  6. HOUTBOOR  D 4 CE/W
    Your price:
  7. HOUTBOORBIT  D 5 CE/W
    Your price:
  8. houtboor  D 6 CE/W
    Your price:
  9. HOUTBOOR  D 7 CE/W
    Your price:
  10. houtboor  D 8 CE/W
    Your price:
  11. HOUTBOOR  D10 CE/W
    Your price:
  12. BOORCASSETTE  BKS D 3-8 CE/W-K
    Your price:
* 21% BTW is enkel geldig in België. BTW voor andere landen wordt berekend in de checkout.
Pagina
per pagina